Επίσκεψη :: Ωράριο

Δευτέρα, Τετάρτη έως Κυριακή: 8.00 - 20.00, Τρίτη: κλειστό

Τελευταία είσοδος: 20΄ πριν τη λήξη του ωραρίου

Το μουσείο παραμένει κλειστό:

1 Ιανουαρίου

25 Μαρτίου

Κυριακή του Πάσχα

1 Μαΐου

25 ~ 26 Δεκεμβρίου

Για περισσότερες πληροφορίες και επιβεβαίωση του ισχύοντος ωραρίου:

+30 2665 0 28539, 24733, 21417

Την πρώτη Κυριακή των μηνών Νοεμβρίου, Δεκεμβρίου, Ιανουαρίου, Φεβρουαρίου και Μαρτίου η είσοδος στο Μουσείο είναι ελεύθερη για το κοινό

 

Χρήσιμες Πληροφορίες

► Παρακαλείσθε να μην καταναλώνετε φαγητό ή ποτό μέσα στους εκθεσιακούς χώρους.

► Το κάπνισμα δεν επιτρέπεται στους εσωτερικούς χώρους του μουσείου.

► Παρακαλείσθε να αφήνετε ογκώδη αντικείμενα στο βεστιάριο, στην είσοδο του μουσείου, κατά την επίσκεψή σας. Το Μουσείο δε φέρει ευθύνη για εύθραυστα ή πολύτιμα αντικείμενα που φυλάσσονται στο βεστιάριο.

► Η ερασιτεχνική φωτογράφιση επιτρέπεται στους εκθεσιακούς χώρους. Δεν επιτρέπεται η χρήση φλας ή πρόσθετου επαγγελματικού εξοπλισμού (φορητά φώτα και τρίποδο). Τέλος, δεν επιτρέπεται η δημοσίευση των φωτογραφιών σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, χωρίς την σχετική άδεια. Εάν επιθυμείτε να κάνετε χρήση των φωτογραφιών, για οποιοδήποτε λόγο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

► Η είσοδος κατοικίδιων ζώων στους εσωτερικούς χώρους του μουσείου δεν επιτρέπεται. Επιτρέπεται η πρόσβαση σε σκύλους οδηγούς. Σε κάθε περίπτωση το προσωπικό του μουσείου μπορεί να σας υποδείξει τον κατάλληλο χώρο στον αύλειο χώρο του μουσείου για την παραμονή του κατοικιδίου σας, με δική σας ευθύνη, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας.

► Σεβόμενοι τους επισκέπτες του μουσείου, παρακαλούμε για τη διακριτική χρήση των κινητών τηλεφώνων στους εκθεσιακούς χώρους.

 

Υπουργείο Πολιτισμού
Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων & Πολιτιστικής Κληρονομιάς
ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή ή χρήση του υλικού χωρίς έγγραφη άδεια